művész


Dr. Kígyós Éva

Dr. Kígyós Éva

Agykontroll oktató.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem lélektan szakán szereztem a diplomámat, és klinikai, vagyis gyógyító pszichológusként kezdtem dolgozni. Rengeteg boldogtalan ember életét, gondolatvilágát, hozzáállását ismertem meg. Évtizedek távlatában a nyilvánvaló egyéni különbségek mellett szembetűnővé váltak a hasonlóságok is. Úgy éreztem, a boldogtalan életeknek szinte közös anatómiájuk van, ami…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Agykontroll oktató.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem lélektan szakán szereztem a diplomámat, és klinikai, vagyis gyógyító pszichológusként kezdtem dolgozni. Rengeteg boldogtalan ember életét, gondolatvilágát, hozzáállását ismertem meg. Évtizedek távlatában a nyilvánvaló egyéni különbségek mellett szembetűnővé váltak a hasonlóságok is. Úgy éreztem, a boldogtalan életeknek szinte közös anatómiájuk van, ami a gondolkodásmódban érhető tetten.

Ettől kezdve célommá vált, hogy a gondolkodásmódjuk megváltoztatásában nyújtsak segítséget az embereknek. Életem legfontosabb lehetőségének tartom, hogy közel húsz éve agykontroll oktató vagyok. Az agykontroll tanfolyamokon nem csak ismereteket adhatok át, hanem eszközöket is nyújthatok a jobb élet lehetőségét kereső embereknek.
Szerelmes Duett Nap

Szerelmes Duett Nap

Broadway Ticket Hungary Kft..
  • Agykontroll oktató

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!