művész


Dratsai  Dóra
2

Dratsai Dóra

Született: 1998 április 28. (Kecskemét)

Színésznő.

Életrajz.

Szüleim fuvolaművészek, így már gyerekként természetessé vált számomra a zene szeretete. A kecskeméti Kodály Iskolában, általános és középiskolát is elvégeztem, ahol lehetőségem volt hangszereken tanulni. Az iskola keretein belül több évig hegedültem, brácsáztam, zongoráztam. Hegedűsként számos országos sikert elértem, ami intenzív középiskolai hegedűtanulás…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Színésznő.

Életrajz.

Szüleim fuvolaművészek, így már gyerekként természetessé vált számomra a zene szeretete. A kecskeméti Kodály Iskolában, általános és középiskolát is elvégeztem, ahol lehetőségem volt hangszereken tanulni. Az iskola keretein belül több évig hegedültem, brácsáztam, zongoráztam. Hegedűsként számos országos sikert elértem, ami intenzív középiskolai hegedűtanulás felé irányított. Közben az éneklés felé fordult az érdeklődésem.

Már felső tagozatos koromban is sok elismerést kaptam a megmérettetéseken. Kamaszként határoztam el egy színházi szereplés alkalmával, hogy ebben a közegben szeretném tölteni az életem. Az időközben visszatérő ízületi betegségem miatt hegedülés háttérbe szorult, helyét átvette az éneklés. A zeneművészeti szakgimnáziumban magánénekesként érettségiztem, majd érettségi után ugyanott folytattam tovább a magánének tanulmányait. Ugyanabban az évben részt vettem a Kecskeméti Katona József Színház két produkciójában, a János vitéz és a Mágnás Miska című előadásokban. Ez a lehetőség megerősítette bennem az elhivatottságot a színház iránt.

Színházi szerepeiből:
Légy jó mindhalálig - Nagy úr barátnője (Bemutató 2020. október 2. - Kecskeméti színház)

Légy jó mindhalálig

Légy jó mindhalálig

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház
  • Nagy úr barátnője

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!