művész


Németh Tamás

Németh Tamás

1978. december 5.-én születtett Dunaújvárosban. A helyi zenetagozatos általános iskolában kezdtett el megsmerkedni a muzsikálás örömeivel. Első hangszere a furulya volt, melynek nagy hasznát vette ének órákon. 3. osztálytól kezdve kezdett el klasszikus zongorára járni a helyi Sándor Frigyes Zeneiskolába. Elmondása szerint : “Akkor már tudtam, hogy nem ez lesz…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

1978. december 5.-én születtett Dunaújvárosban. A helyi zenetagozatos általános iskolában kezdtett el megsmerkedni a muzsikálás örömeivel. Első hangszere a furulya volt, melynek nagy hasznát vette ének órákon. 3. osztálytól kezdve kezdett el klasszikus zongorára járni a helyi Sándor Frigyes Zeneiskolába. Elmondása szerint : “Akkor már tudtam, hogy nem ez lesz a végső állomás!”

Középiskolában találkozott először dobfelszereléssel, ami végképp meghatározta számára az úticélt. 2000.-ben Berdisz Tamás növendéke lett a dunaújvárosi zeneiskolában. Aztán jelentekezett a Kőbányai Zenei Stúdióba (2004-2008), ahol Sramkó János növendéke volt.

“Szeretem a sokszínűséget a zenében. Úgy gondolom, hogy a saját utamat még nem feltétlen találtam meg, éppen ezért játszom mindenféle zenekarban, ahová van lehetőségem menni. Van pop, rock, jazz, blues. Bogival 2010 áprilisában találkoztam először, azóta dolgozunk együtt sikerrel.”

Zenekarai:
CSBQ, Unisex, KNH, Blúz Tér 10, Szélrózsa Band és még sokan mások.
Csemer Boglárka

Csemer Boglárka

Átrium Film-Színház (Angol Nyelvű Színház KHA)
  • dob

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!